Декларацията на Черен блок

7961787242_101a74e008_z

Публикувано от Правец Шеснайсе в “Без Лого”. Снимки и източник: Аsranarshism.comСнимките са на кюрдските момичета-бойци от ПКК

Като част от персийско-говорящите анархисти, искаме да изкажем своята солидарност с вас и своя непримирим гняв заради несправедливостите които понасяте вие, вашите мъже, жени и деца. И всичко това в името на капиталите и печалбите на вашите окупатори, които не са нищо повече от едни тирани и военнопрестъпници.

Като анархисти, ние не правим разлика между борбата за права на кюрдите и борбата за права на палестинците. Това е една и съща борба.

10-06-2015 12-24-48

Политиката на Империализма, във всичките и форми и разновидности, която върви ръка за ръка и с ислямския режим в Иран, съсипва животите на невинни хора, както в регионален, така и в глобален мащаб.

Властимащите от Запада се опитват да създават впечатление, че се борят с ислямизацията, но вместо да предоставят на емигрантите мюсюлмани достъп до светско образование, те подкрепят строителството на все повече джамии, а това само спомага тези хора да останат изолирани и необразовани.

7961787764_74064706bf_o

Нека сега ви разкрием някои мръсни номера, които прилагат властимащите от Запада върху всички групи и съсловия на западното общество, включително и сред западните „левичари“.

Въпросните ляво ориентирани люде, всъщност не познават ситуацията в Близкия Изток и само отвличат вниманието на световната общественост. Вместо да покажат истинската катастрофа, която е с ужасяващи размери, болшинството активисти в Европа, САЩ, Канада и Австралия, бездействат.

DAF

И още по-лошо, левичарският псевдоактивизъм всъщност води до това да мотивира хора от Близкия Изток, живеещи в Европа, да участват на съборите пред джамиите и да се записват в Хамас, Хизбула или в редиците на подкрепящите ислямския режим в Иран, смятайки че по този начин подкрепят палестинците в тяхната кауза.

За нас е срамен факта, че въпросните леви и като цяло революционно настроени групи, участват там, стоейки рамо до рамо с Хамас и Хизбула, на фона на знамената на ислямските режими. Медията която харесват е “Press TV”, а тя е финансирана пак от ислямския режим в Иран.

BORDER-1024x679

Това идва да покаже на народите от Близкия Изток и на световната общественост, че тези хора не са запознати за какво се борим ние тук и какви огромни страдания понасят нашите народи от векове на ред, в кървавата им борба срещу военнопрестъпници, религиозни реакционери и всякакви други властници.

Ясно е като бял ден, че съборите пред големите джамии в Западния свят, са организирани и финансирани от ислямския режим в Иран.

B0e8OhmIEAAaM2b

От друга страна „републиканци“като Джон МакКейн и „демократи“ като Хилари Клинтън, най-безсрамно признаха пред медиите, че “Ислямска Държава” (ИДИЛ – Ислямска армия на Ирак и Леванта, „ISIS“),е тяхно творение. Резултатът от това е, превръщането на народите от Близкия Изток в добитък предназначен за клане…

Друг фактор са фашистките режими в Турция, Сирия, Иран, Саудитска Арабия и Израел, които превърнаха земите на сирийци, иракчани и кюрди, в обект на военно-политически пазарлъци, съсипвайки живота на милиони жени, мъже и деца.

7961789530_22e170ef4b_z

Светът трябва да се събуди и проумее, че това, което всъщност се случва в момента е, че „Ислямският халифат“ ИДИЛ, продава петрол на световните пазари, печелейки милиарди долари, имайки в същото време и военната поддръжка от подтисническите реакционни правителства на съседните държави в региона.

Ние казваме СТИГА!

Ние, анархистите, трябва да вложим всички сили и възможности за намиране на решение, без да търсим помощ от корумпирани управници, религиозни или други институции.

Хамас в Палестина, подобно на много други религиозни институции, са отрочета на Ционизма, ЦРУ и Великите Сили.

10988265_814725951916253_8402534686278415330_n

Хилядолетната история на Близкия Изток ни показва, че всяка религиозна организация, независимо какво име е избрала и какви цели е заявила, е изиграла катастрофална роля за обикновените невинни хора.

Когато невинна жена е осъдена на пребиване с камъни и ако тя има деца, първият камък трябва да бъде хвърлен от собствения и син.

Когато напуканите пръсти на невинен бедняк трябва да бъдат скълцани с гилотина.

Когато някой бъде пребит с камшик, защото не спазва светите ислямски пости.

Когато невинна девойка трябва да стане 2-ра, 3-та или 4-та булка на някой дърт похотливец.

Когато 9 годишно момиче трябва да се ожени за някой тиранин и садист.

Когато родители, тънещи в бедност и мизерия са принудени да продават органите си, за да нахранят децата си.

Когато вместо свобода, децата получават обезглавените трупове на своите близки.

Когато получаваме труповете на нашите синове и дъщери, заклани със счупена бутилка.

Когато по волята на Аллаха, нашите дъщери трябва да бъдат изнасилени преди да бъдат екзекутирани.

И хиляди други мъчения. Това се случва днес в Иран и във всяка друга страна, в която се спазват бруталните ислямски правила и закон. Това ни показва и каква е същността на ИДИЛ, Хамас, Хизбула и режима в Иран. Всяка религиозна организация, одобряваща насилието е от същото котило.

kurdistan-1

Скъпи кюрди, в този исторически момент, в тази унищожителна война, която е на всякъде около вас, която руши вашите домове и вашия живот, ние ви даваме не само морална подкрепа, но и ако трябва ще  застанем рамо до рамо в нашата обща борба за свобода.

kurdistan-4

Share

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.